ICF

Lämmin­henkistä kumppanuutta yli 25 vuoden kokemuksella

ICF Group Oy on perustettu vuonna 1995. Intohimonamme oli jo tuolloin löytää niin julkisen kuin yksityisen puolen terveydenhuollon toimijoille parhaimmat terveydenhuollon apuvälineratkaisut. Yli 25 vuoden aikana olemme nähneet alan vaihtuvat trendit, asiakkaiden muuttuvat tarpeet sekä olleet etujoukossa kehittämässä markkinaa eteenpäin.

Olemme huomanneet, että laadukkaat terveydenhuollon apuvälineet ovat tärkeä osa haasteiden ratkaisua. Olemme kuitenkin oppineet, että tuotteet ovat vain pieni osa kokonaisvaltaista palvelua, jota asiakkaamme oikeasti tarvitsevat. Meidät saa hymyilemään se, että pystymme tarjoamaan joustavaa ja lämminhenkistä kumppanuutta, joka helpottaa asiakkaidemme arkea heti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen.

Vahva asiantuntemus mahdollistaa oikeiden ratkaisujen löytämisen

Yksi tärkeimmistä asioista, joita asiakkaamme meiltä hakevat, on asiantuntemus. Ylläpidämmekin aktiivisesti ammattitaitoamme ja seuraamme alan uusimpia tutkimuksia. Näin mahdollistamme sen, että asiakkaillamme on aina paras ja tuorein tietotaito hyödynnettävissä.

Arvostamme korkealle myös toimintamme läpinäkyvyyttä. Oli sitten kyse tuotteen tiedoista tai puhdistuslinjastomme toimintatavoista, me kerromme ja näytämme! Toimimme mielellämme esimerkkinä niin asiakkaillemme kuin muille alan toimijoille, kuinka asiat voidaan hoitaa – sovitusti ja varmasti.

Nautimme työstämme ja siitä, että pääsemme yhdessä löytämään parhaimmat ratkaisut hoitotyön helpottamiseksi! On kunnia-asiamme pystyä tarjoamaan toimintavarmimmat, ketterimmät ja terveydenhuoltoalan edistyksellisimmät apuvälineratkaisut asiakkaidemme käyttöön.

Kaiken tekemisen taustalta löytyy aina asiakkaan tarpeet ja toiveet

Kaikkea toimintaamme ohjaavat ne asiat, mitä kuulemme asiakkailtamme. Me kysymme ja meitä kiinnostaa kuulla miten teillä menee ja kuinka voisimme olla vielä paremmin avuksi. Meille on tärkeää, että asiakkaillemme jää aikaa tärkeimpään eli laadukkaan hoitotyön tekemiseen.

Uskomme, että kaikki tämä yhdistettynä vahvaan osaamiseen mahdollistamme aidosti toimivien ja pitkäikäisten kumppanuuksien syntymisen. Koemme onnistuvamme silloin, kun näemme ratkaisujemme konkreettisesti helpottavan asiakkaidemme arkea. Meille ei mikään kysymys ole niin pieni, ettemmekö haluaisi vastata siihen parhaimmalla osaamisellamme. Kerro meille vain, miten voisimme sinua tänään auttaa?

”Kiitän todella hyvin toimineesta ja joustavasta yhteistyöstä teidän kanssanne! ”

Osastosihteeri / HUS

”Kiitos nopeasta palvelusta ja tosi hyvästä yhteistyöstä!”

Apuvälinevastaava / Uusimaa

Terveydenhuollon apuvälineet ja tuotteet

Tarkoin valittu terveydenhuollon apuvälinevalikoimamme on suunniteltu täyttämään vaativimpienkin asiakkaiden tarpeet. Kaikki tuotteemme ovat kliinisesti testattuja ja tarjoamme opastusta jokaisen tuotteen valintaan ja käyttöön.

Tutustu tuotevalikoimaamme

Olemme täällä sinua varten!

Tarjoamme terveydenhuollon toimijoille kokonaisvaltaisia ratkaisuja aina patjan vuokrauksesta apuvälineiden puhdistukseen ja huoltoon. Aloitetaan keskustelemalla tarpeistanne ja löydetään yhdessä sopivin ratkaisu osaamistamme hyödyntäen.

Lue lisää palveluistamme

Anna meidän auttaa

Tehtävänämme on auttaa sinua löytämään sopivin ratkaisu tilanteeseesi parasta asiantuntemustamme hyödyntäen. Meille on kunnia-asia tarjota käyttöösi toimintavarmimmat, ketterimmät ja alan edistyksellisimmät ratkaisut käyttöösi.

Ota yhteyttä