Apu­välineiden
puhdistus ja
desinfiointi

Ota yhteyttä

Painehaava­patjojen ja -istuintyynyjen puhdistus ja desinfiointi on yksi tärkeä osa potilasturvallisuutta

Olemme erikoistuneet painehaavapatjojen ja -istuintyynyjen puhdistukseen sekä desinfiointiin. Asiakkaan tarpeiden mukaan puhdistamme ja desinfioimme myös muita apuvälineitä kuten esim. sänkyjä, pyörätuoleja ja henkilönostimia! Edistyksellisen puhdistuslinjamme läpi kulkee satoja patjoja kuukausittain.  Olemme investoineet korkean luokan puhdistuspalveluun. Otsonointikaapissamme neutralisoituu pinttyneemmätkin hajut! Huolehditaan yhdessä apuvälineiden puhtaudesta ja toimivuudesta ja pidennetään niiden käyttöikää!

Puhdistustarve vaihtelee paljon mm. apuvälineen käyttöaikojen ja toimintaympäristön mukaan. Esimerkiksi kotihoidossa olevat painehaavapatjat joutuvat hyvin erilaisten hygieniaolosuhteiden alle kuin taas sairaalakäytössä olevat patjat. Olemme huomioineet tämän eri puhdistuspaketeissamme. Voit siis valita juuri sinun tarpeeseesi oikean puhdistuksen ilman lisäkuluja.

​Käytämme puhdistukseen ja desinfiointiin ainoastaan erittäin hellävaraisia, mutta tehokkaita peseviä desinfiointiaineita. Ainutlaatuisen tuoteteknologiansa ansiosta käyttämiemme tuotteiden sisältämä kemikaalimäärä on erittäin pieni, joten tuote on turvallinen käyttää. pH-arvoltaan neutraalia liuosta voidaan käyttää kaikille materiaaleille ja pinnoille. Alkoholia, klooria, vetyperoksidia tai voimakkaita happoja/emäksiä sisältävät puhdistus- ja desinfiointiaineet voivat vahingoittaa apuvälineen pintamateriaaleja sekä lyhentää niiden käyttöikää merkittävästi. Näin voimme taata turvallisen mutta samalla erittäin tehokkaan puhdistuksen herkimmillekin pintamateriaaleille.

Tutustu tarkemmin palvelupaketteihimme

Jos sinulle heräsi kysyttävää pesu- ja puhdistuspalvelustamme olethan meihin yhteydessä alla olevan lomakkeen avulla tai ota suoraan yhteyttä myyntiimme, myynti@icf.fi tai 09 346 2574!

Anna meidän auttaa

Simo Virtala

Myynnin kehityspäällikkö

040 099 5099
simo.virtala@icf.fi

Satu Manninen

Myynnin tukitoimien ja markkinoinnin vastaava

p. 050 552 1324
satu.manninen@icf.fi

Kysy lisää apuvälineiden puhdistustuksesta ja desinfioinnista