Apu­välineiden
puhdistus ja
desinfiointi

Ota yhteyttä

Painehaava­patjojen puhdistus ja desinfiointi

Olemme erikoistuneet painehaavapatjojen puhdistukseen sekä desinfiointiin. Edistyksellisen puhdistuslinjamme läpi kulkee satoja patjoja kuukausittain. Asiakkaan tarpeiden mukaan puhdistamme ja desinfioimme myös muita apuvälineitä kuten esim. sänkyjä, pyörätuoleja ja henkilönostimia!

Käytämme puhdistukseen ja desinfiointiin ainoastaan erittäin hellävaraisia, mutta tehokkaita peseviä desifinointiaineita. Ainutlaatuisen tuoteteknologiansa ansiosta käyttämiemme tuotteiden sisältämä kemikaalimäärä on erittäin pieni, joten tuote on turvallinen käyttää. pH-arvoltaan neutraalia liuosta voidaan käyttää kaikille materiaaleille ja pinnoille. Alkoholia, klooria, vetyperoksidia tai voimakkaita happoja/emäksiä sisältävät puhdistus- ja desinfiointiaineet voivat vahingoittaa apuvälineen pintamateriaaleja sekä lyhentää niiden käyttöikää merkittävästi. Näin voimme taata turvallisen mutta samalla erittäin tehokkaan puhdistuksen herkimmillekin pintamateriaaleille.

Palvelu­kuvaukset

Tehopuhdistus

€€
Hajunpoisto
Puhdistus
Desinfiointi

Tehopuhdistus + tarkastus

€€€
Hajunpoisto
Puhdistus
Desinfiointi
Tarkastus
Huolto

Vain ICF:n myymille apuvälineille.

Jos sinulle heräsi kysyttävää pesulvelustamme olethan meihin yhteydessä alla olevan lomakkeen avulla tai olemalla suoraan yhteydessä myyntiedustajiimme!

Anna meidän auttaa

Tuomo Taipalus

Apuvälineteknikko

09 346 2574
Tavoitat minut parhaiten: huolto@icf.fi

Kysy lisää apuvälineiden puhdistustuksesta ja desinfioinnista