Moottoroitujen painehaavapatjojen vuokraus

Vuokraa patja

Painehaava­patjan vuokraus

ICF Group on vuokrannut painehaavapatjoja joka puolelle Suomea jo yli 15 vuoden ajan. Meillä on ollut ilo saada palvella niin yksityisiä hoiva- ja palvelukoteja kuin myös hyvinvointialueiden sairaaloita, terveysasemia, asumispalveluyksiköitä ja apuvälineyksiköitä.

Vuokraamme kliinisesti erinomaiseksi todettuja OptiCell-painehaavapatjoja. Patjat ovat erittäin korkean ja korkea riskin patjoja, mutta soveltuvat toki kaikkien riskiluokkien potilaille.

Tutustu lisää OptiCell 4 PRO –vuokrapatjaan

Missä tilanteessa suosittelemme vuokrapatjaa?

Kun käyttötarve on vaihtelevaa, satunnaista tai vaikeasti ennakoitavaa, voi olla järkevämpää käyttää vuokrapatjoja, kuin sitoutua kertaostona omistuspatjoihin. Jos tarve äkisti muuttuu, vuokraan on helppo tehdä muutoksia. Vuokrapatjoilla voidaan myös täydentää omistuspatjoja tarpeen mukaan.

 • Käyttötarpeet ovat satunnaisia, eikä haluta investoida patjoihin.
 • Painehaavapatjan käyttöiän aikana saattaa tulla ennakoimattomia muutoksia käyttötarpeissa ja tarvittavien patjojen määrissä.
 • Vältytään huollosta, korjauksista tai sijaispatjojen järjestämisestä aiheutuvasta vaivasta

Miksi valita vuokrapatjojen toimittajaksi juuri meidät?

Palvelumme

Riskittömyys – Ei pitkäaikaisia sitovia sopimuksia. Ei irtisanomisaikaa. Vuokramalliin ja määrään on helppo tehdä muutoksia.

Palvelun vaivattomuus – Patjojen tilaaminen ja palautus on asiakkaalle helppoa. Kokeneet asiantuntijamme auttavat niin käyttöön kuin palveluun liittyvissä asioissa. Patjojen toimitus ja palautus tapahtuu suoraan osastolla. Pesu ja huoltotilanteissa toimitamme aina etukäteen korvaavan patjan tilalle.

Nopea toimitus – Toimitamme patjat käyttöösi joko samana tai seuraavana arkipäivänä. Patjat toimitetaan käyttöösi aina perille osastollesi asti. Patjamme kuljettaa joko oma ICF-kuljettajamme (pk-seutu) tai luotettava sopimuskuljetusliikkeemme (muu suomi). Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle toimitettavista patjoista laskutamme 49 euroa/toimitus. Tämä sisältää sekä viennin että noudon.

 • toimitus pääkaupunkiseudulla samana arkipäivänä, kun tilaus on meillä ennen klo 13.
 • toimitus muualle Suomeen seuraavana arkipäivänä, kun tilaus on meillä ennen klo 13.

Huippuluokan puhdistus – Vuokriimme sisältyy maksuton tehopuhdistus sovituin väliajoin. Käytössämme on moderni validoitu puhdistuslinjasto. Takaamme patjojemme puhtauden. Noudatamme SFS 7504:2020 -standardia. Katso lisätietoa standardista ja tutustu dekontaminaatio-prosesseihimme tästä.

Palvelua asiakkaan tarpeet edellä – Olemme joustavia ja pyrimme aina löytämään asiakkaalle helpoimman tavan vuokrata patja. Vuokraan on helppo tehdä muutoksia.

Olemme luotettava, rehellinen ja joustava kumppani. Yli 90% asiakkaistamme suosittelee meitä niin palvelun kuin tuotteidenkin osalta. Katso asiakastyytyväisyyskyselymme.

Mikä vuokramalli sopii teille?

Kuukausivuokra:

 • Haluatte ennakoitavan kiinteän kuukausilaskutuksen
 • Teille on tärkeää saada patja heti käyttöön aina käyttötarpeen ilmetessä.
 • Käyttötarpeenne on suuri, jolloin kuukausivuokralla säästätte rahaa.
 • Toimitte pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Päivävuokra:

 • Teille on tärkeää saada desinfioitu ja testattu patja joka käyttökerran yhteydessä
 • Teillä ei ole mahdollisuutta säilyttää käyttämättömiä patjoja omissa tiloissa.
 • Käyttötarpeenne määrä on vähäistä.
 • Toimitte pääkaupunkiseudulla.

Jos sinulle heräsi kysyttävää vuokrapalvelustamme, olethan meihin yhteydessä alla olevan lomakkeen avulla tai olemalla suoraan yhteydessä myyntitiimiimme, myynti@icf.fi tai 09 346 2574.

Anna meidän auttaa

Satu Manninen

Myynnin tukitoimien ja markkinoinnin vastaava

p. 050 552 1324
satu.manninen@icf.fi

Kysy lisää painehaavapatjojen vuokrauksesta