Erikois­ryhmien
polku­pyöräily

Haverich polkupyörät erikoisryhmien käyttöön

Polkupyörien saksalainen valmistaja Haverich GmbH on valikoitunut yhteistyökumppaniksemme jo yrityksen alkutaipaleella vuonna 1995. Pyörät valmistetaan aina tilauksesta asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Saatavilla on mitoiltaan sekä lapsille että aikuisille sopivia pyöriä, joiden yksilöiminen onnistuu lisävarusteiden avulla. Vartalon mittasuhteet, mahdolliset vammat, toimintakyky sekä muut toiveet pystytään ottamaan huomioon Haverich-pyörissä. Myös sekä ohjaustangon että satulan korkeutta voidaan säätää kaikissa pyörissä. Näin ollen käyttäjälle voidaan taata mahdollisimman turvallinen ja miellyttävä pyöräilykokemus.

Suosituimmat mallit ovat kolmipyöräinen sekä apupyörillä varusteltu kaksipyöräinen terapiapyörä. Saatavilla on myös sähköpyöriä sekä tandempyöriä.

Voit lukea lisää eri malleista ja vaihtoehdoista tuotesivuilta. Oppaan oikeanlaisen pyörän valintaan löydät myös tuotesivuilta.

Mielellämme autamme oikeanlaisen pyörän sekä lisävarusteiden valinnassa. Kysy lisää eri vaihtoehdoista alla olevalla lomakkeella tai ota suoraan yhteyttä myyntiimme, myynti@icf.fi tai p. 09 346 2574.

Anna meidän auttaa

Satu Manninen

Myynnin tukitoimien ja markkinoinnin vastaava

09 346 2574
Tavoitat minut parhaiten: myynti@icf.fi tai satu.manninen@icf.fi

Kysy lisää polkupyöristä