Ilmanpainepatjajärjestelmät

OptiCell SMART -ilmapatjajärjestelmä painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon

On äärimmäisen tärkeää, että potilaalle saadaan paras mahdollinen apu välittömästi ja painehaavan syntymisen riskejä pystytään minimoimaan jo ennakkoon. Painehaavojen ennaltaehkäisy tulee myös terveydenhuollolle kuusi kertaa halvemmaksi kuin itse painehaavojen hoito.*

OptiCell SMART on dynaamisesti painetta jakava ilmapatjajärjestelmä painehaavojen tehokkaaseen ennaltaehkäisyyn sekä hoitoon. Ilmapatjajärjestelmä on kehitetty ja muotoiltu terveydenhoitoalan ammattilaisten kanssa varmistaen, että se on helppo sekä turvallinen käyttää.

Yksi pumppu – 11 eri patjaa

OptiCellin SMART-sarjassa on 3 erilaista tuotekokonaisuutta. Kaikki painetta jakavat SMART-patjajärjestelmät käyttävät samaa pumppua eli yksi pumppu käy jopa 11 eri patjaan. Näin käyttö ja sen opettelu helpottuu, jokapäiväinen käyttö on turvallisempaa ja varastotilaa vaaditaan huomattavasti vähemmän. Opticell SMART soveltuu jokaisen riskiluokan painehaavojen hoitamiseen. Autamme sinua valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivimman patjan, tehokkaan ja turvallisen hoidon takaamiseksi.

OptiCell SMART ominaisuudet:

  • Patjajärjestelmä, joka tekee patjasta sopivan upottavan sekä muovautuvan, minkä ansiosta patja tukee ja jakaa paineen erinomaisesti.
  • Monivyöhykkeinen paineensäätö mahdollistaa patjan mukauttamisen käyttäjän tarpeisiin parhaimmalla tavalla.
  • Kennorakenne, joka vähentää läpivajoamisen riskiä.
  • Micro Air Loss –ilmakennot, jotka mahdollistavat tehokkaan ilmanvaihdon ja vähentävät lämpenemistä sekä kosteuden muodostumista.
  • Hiostamaton OptiTex-päällinen, joka on myös vedenpitävä ja paloturvallinen

Ainutlaatuisten ja tutkitusti todennettujen ominaisuuksien ansiosta OptiCell SMART -ilmapatjajärjestelmä on tehokas ratkaisu potilasystävällisen sekä tuloksellisen hoidon takaamiseksi.

*Hoitotyön tutkimussäätiö. Painehaavan ehkäisy ja tunnistaminen aikuispotilaan hoitotyössä 2015.