OptiCell SMART

Älykkään OptiCell SMART -ilmapatjajärjestelmän avulla pystyt ennaltaehkäisemään ja hoitamaan kaikkien riskiluokkien painehaavoja. Yksi pumppu yhdistettynä tarpeisiisi sopivimman OptiCell SMART –painehaavapatjan kanssa takaa tehokkaan sekä miellyttävän hoidon potilaillesi.

Kysy lisää

OptiCell SMART -ilmapatjajärjestelmä painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon

On äärimmäisen tärkeää, että potilaalle saadaan paras mahdollinen apu välittömästi ja painehaavan syntymisen riskejä pystytään minimoimaan jo ennakkoon. Painehaavojen ennaltaehkäisy tulee myös terveydenhuollolle kuusi kertaa halvemmaksi kuin itse painehaavojen hoito.*

OptiCell SMART on dynaamisesti painetta jakava ilmapatjajärjestelmä painehaavojen tehokkaaseen ennaltaehkäisyyn sekä hoitoon. Ilmapatjajärjestelmä on kehitetty ja muotoiltu terveydenhoitoalan ammattilaisten kanssa varmistaen, että se on helppo sekä turvallinen käyttää.

Ainutlaatuisten ja tutkitusti todennettujen ominaisuuksien ansiosta OptiCell SMART -ilmapatjajärjestelmä on tehokas ratkaisu potilasystävällisen sekä tuloksellisen hoidon takaamiseksi.

*Hoitotyön tutkimussäätiö. Painehaavan ehkäisy ja tunnistaminen aikuispotilaan hoitotyössä 2015.

Innovatiiviset ominaisuudet takaavat miellyttävän ja tehokkaan hoidon

Opticell SMART –sarjan patjat yhdistettynä älykkääseen ohjauspumppuun takaavat ainutlaatuisen ja miellyttävän tavan ennaltaehkäistä ja hoitaa erilaisia painehaavoja. Opticell SMART soveltuu jokaisen riskiluokan painehaavojen hoitamiseen.

OptiCell SMART ominaisuudet:

  • Patjajärjestelmä, joka tekee patjasta sopivan upottavan sekä muovautuvan, minkä ansiosta patja tukee ja jakaa paineen erinomaisesti.
  • Monivyöhykkeinen paineensäätö mahdollistaa patjan mukauttamisen käyttäjän tarpeisiin parhaimmalla tavalla.
  • Kennorakenne, joka vähentää läpivajoamisen riskiä.
  • Micro Air Loss –ilmakennot, jotka mahdollistavat tehokkaan ilmanvaihdon ja vähentävät lämpenemistä sekä kosteuden muodostumista.
  • Hiostamaton OptiTex-päällinen, joka on myös vedenpitävä ja paloturvallinen

Yhden pumpun avulla ohjaat jopa 11 eri patjaa samanaikaisesti

Helppokäyttöisen pumpun avulla pystyt turvallisesti ohjaamaan, jopa yhtätoista patjaa yhtä aikaa. Patjoina käytettävissä OptiCell SMART N-, T- ja R-sarjan patjat. Autamme sinua valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivimman patjan, tehokkaan ja turvallisen hoidon takaamiseksi.

OptiCell SMART -myyntipakkaus sisältää:

  • Yhden OptiCell SMART –pumpun
  • Yhden virtajohdon (6 m)
  • Ilmaletkut, CPR-venttiilin sekä OptiTex-suojuksen
  • OptiCell SMART –patjan

Kerro vain tarpeistasi, niin me autamme sinua löytämään parhaimman ratkaisun potilaillesi! Valikoimastamme löydät myös muut tuotteet erittäin korkean, korkean ja keskiriskin potilaille painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tutustu valikoimaamme lisää täällä.

Anna meidän auttaa!

Aleksi Karhu

Myyntipäällikkö

040 038 0222
aleksi.karhu@icf.fi

Kysy lisää