Quattro PLUS 3

Quattro PLUS 3 on luokan IIa antidecubituspatja, joka hoitaa ja ennaltaehkäisee tehokkaasti kaikkien riskiluokkien painehaavoja.

Kysy lisää

Erittäin korkean riskin painehaavapatja (decubituspatja)

Quattro PLUS 3 on luokan IIa antidecubituspatja, joka hoitaa ja ennaltaehkäisee tehokkaasti kaikkien riskiluokkien painehaavoja.

Luokan IIa lääkinnällisen laitteen kaikki kliiniset tutkimukset on tehnyt ulkopuolinen ilmoitettu laitos.

Uudistuneen mallin ansiosta patjan ohajusyksiköstä on tehty entistä käyttäjäystävällisempi ja helpommin puhdistettava. Lisäksi patjan ominaisuuksia elyvytystilanteissa on päivitetty vastaamaan nykyajan vaatimuksia.

Painehaavapatjan tehokkuus

Painehaavojen ehkäisy tulee tutkitusti 6 kertaa halvemmaksi kuin hoito.¹ Talley Quattro Plus on tutkitusti kaikista tehokkain vaihtuvapaineinen patja.²

  • 1-4 aktiivinen sykli: Ei vaarallisia painepiikkejä.  75 % käyttäjän kehosta on jatkuvasti tuettuna samalla, kun joka neljäs tyhjänä oleva kenno jakaa ja vähentää painetta
  • Enemmän kennoja kuin missään muussa vaihtuvapaineisessa patjassa; Potilaan paino jakautuu laajemmalle alueelle. Ohuet kennot eivät venytä kudosta tyhjentyessään.

1. Hoitotyön tutkimussäätiö. Painehaavan ehkäisy ja tunnistaminen aikuispotilaan hoitotyössä 2015.
2. Ahtiala M, Kivimäki R, Laitio R, Soppi E. Effect of mattress deployment on the development of pressure ulcers – a real world observational cohort experience. Wounds Int 2020

Quattro PLUS 3 on helppokäyttöinen

Helppokäyttöinen suomenkielinen ohjausyksikkö. Oikean paineen säätö tapahtuu automaattisesti. Hätätyhjennysventtiili elvytystilanteita varten, Potilasta on mahdollista siirtää patjan ollessa täytettynä.

Vaikka patja olisi ennestään tuntematon, on se helppo asentaa. Katso asennusohjeet täältä.

Mukavuus

Huomaamattomampi ero tyhjän ja tuetun kennon välillä. Ei vartalon kiilautumista kennojen väliin. Ei vartalon keinumista. Tiheämpi ulkoreuna antaa lisätukea painavammillekin potilaille. Patja ei hiosta.

Hiljaisuus

90% asiakkaistamme ovat kokeneet ohjausyksikön aikaisemmin käytössä olleeseen patjaan verrattuna hiljaisemmaksi. Paljon positiivista palautetta on tullut siitä, ettei ohjausyksiköstä kuulu turhaa vinkumista.

Laatu

Vähemmän huoltotarpeita ja muita ongelmatilanteita. Asiakas saa meiltä aina testatun ja toimintavarman patjan.

Jos sinulle heräsi kysyttävää tuotteista olethan meihin yhteydessä alla olevan  lomakkeen avulla tai olemalla suoraan yhteydessä myyntiedustajiimme!

Anna meidän auttaa

Anne Tenhunen

Tuotepäällikkö

050 324 2081
anne.tenhunen@icf.fi

Aleksi Karhu

Myyntipäällikkö

040 038 0222
aleksi.karhu@icf.fi

Kysy lisää