Vaivatonta ja luotettavaa huoltoa

Ota yhteyttä huoltoomme

Huoltopalvelut kauttamme helposti ja ammattitaidolla

Moottoroitujen painehaavapatjojen käytön pitää olla aina toimintavarmaa. Tarjoamme painehaavapatjojen ja -istuintyynyjen huolto- ja korjauspalveluita asiakkaillemme ympäri Suomen. Huollot suoritetaan aina mahdollisimman nopeasti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Ennen huoltotoimenpiteitä saat meiltä laitteesi huoltoa koskevan kustannusarvion.

Koska kyseessä on sähköllä toimiva laite, reagoi se samalla tavalla ulkoisiin ärsykkeisiin ja sähkökatkoksiin kuin muutkin sähköiset laitteet. Jos laite ilmoittaa ongelmasta tai häiriöstä käy ensin nämä kohdat läpi.

Tarkista ensin nämä 5 kohtaa jos laite ilmoittaa ongelmasta

Jos tämä ei auta, ota meihin yhteyttä p. 09 346 2574 ja sovitaan laitteen huoltoon toimittamisesta.

Henkilökunnallamme on pitkä kokemus painehaavapatjojen huolto- ja korjaustöistä. Huollostamme vastaa ammattikoulutuksen saanut apuvälineteknikko.

Laitteiden elinkaari

Laitteiden huoltaminen määräajoin pidentää laitteiden käyttöikää ja takaa niiden turvallisen käytön. Huoltopalvelumme kattaa painehaavapatjan kokonaisvaltaisen ylläpidon, kuten käyttökoulutuksen, käyttäjätuen, määräaikaishuollot, vikakorjauspalvelun sekä laiteseurannan.

Nykyaikaisen laiterekisterimme ansiosta laitteiden määräaikaishuoltojen sekä tehtyjen huoltotoimenpiteiden seuraaminen on asiakkaalle helppoa ja voimme tiedottaa tulevista määräaikaistarkastuksista asiakkaitamme etukäteen. Laitteen elinkaarikustannuksia seuraamalla voidaan helpottaa päätöksentekoa koskien laitteen huoltoa/poistoa.

Huolto-, korjaus- ja varaosatiedustelut joko sähköpostilla huolto@icf.fi tai arkisin klo 8-16, puh. 09 346 2574.

Varaosatilaukset:
sähköpostilla myynti@icf.fi

Ennen laitteen lähettämistä meille, täytäthän ensin alla olevan huoltopyyntölomakkeen, kiitos.

Ota yhteyttä huoltoomme