Patjan vuokraus

Alla olevalla lomakkeella voit

  • tilata uuden vuokrapatjan tai
  • päättää käynnissä olevan vuokrauksen

Patjan vuokraus: Patja toimitetaan pääkaupunkiseudulle samana arkipäivänä, jos tilaus on meillä ennen kello 13. Patja toimitetaan muualle Suomeen seuraavaksi arkipäiväksi, jos tilaus on meillä ennen klo 13. Pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Vantaa) ulkopuolelle toimitettavista patjoista veloitamme 49 e/toimitus (alv. 0%). Tämä sisältää sekä patjan tuonnin että noudon.

Vuokrauksen päättäminen: Pääkaupunkiseudulla kuljettajamme noutavat patjan 2-3 päivän sisällä ilmoituksestasi. Muualta Suomesta patjan noutaa sopimuskuljetusliikkeemme. Noutoa varten toimitamme sinulle rahtikirjan sähköpostilla, joka tulee kiinnittää patjakassiin.

Jos haluat lisätietoa vuokrauksesta tai vuokraat patjaa ensimmäistä kertaa, voit lukea lisää täältä tai ottaa yhteyttä tiimiimme, joka auttaa sinua mielellään. Yhteystiedot löydät lomakkeen alta.

Patjan vuokrausehdot.

Jos sinulla on kysyttävää oikean vuokrapatjan valinnasta tai haluat tiedustella muista vuokrapatjavaihtoehdoista niin myyjämme auttavat sinua mielellään!

Patjan vuokraus

Patjan vuokraus

Vuokraus / lopetus

Vuokraus

Kun tilauksesi on meillä klo 13.00 mennessä, toimitamme patjat pk-seudulle saman päivän aikana ja muualle Suomeen seuraavana arkipäivänä. Mikäli tarvitset pikatoimitusta, olethan meihin yhteydessä puhelimitse 09 346 2574. Kiitos.

Haluamme käytönopastuksen patjan toimituksen yhteydessä

Jos vastasit kyllä, myyntitiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja sovitaan aika käytönopastukselle.

Vuokrausehtojen hyväksyntä
Tietosuojan hyväksyntä

Lopetus

Lähetämme sähköpostiisi kuljetusliikkeen rahtikirjan patjan noutokuljetusta varten (ei koske pk-seutua).
Tulosta rahtikirja ja kiinnitä se hyvin patjakassiin ennen kuljetusliikkeen saapumista.

Anna meidän auttaa

Satu Manninen

Myynnin tukitoimien ja markkinoinnin vastaava

p. 050 552 1324
satu.manninen@icf.fi